Nieuwsbrief 26 mei

Beste E-rally liefhebbers,

Overmorgen is het zo ver: de derde editie van de E-Rally! In deze nieuwsbrief willen wij u nog kort informeren over het programma, de startlijst en de veiling.

Voor de scherpe lezers: de vorige editie van de Nieuwsbrief is dus – ondanks de andersluidende titel – niet de laatste!

Programma

De E-rally 2016 start bij de “Supercharger” van Tesla in Zwolle. Vanaf 8.00 uur staat bij het naastgelegen Van der Valk hotel/restaurant kofie en gebak gereed. Deelnemers die niet in Zwolle overnachten en van ver komen kunnen hun Tesla’s nog afvullen bij de superchargers. Bedenk wel dat de laadcapaciteit beperkt is (8 superchargers op circa 50 equipes die niet overnachten!), dus zorg dat je tijdig aanwezig bent en vertrek van huis met een 100% lading om de laadbehoefte in Zwolle zo beperkt mogelijk te houden.

Om 10.00 uur is het tijd voor een welkomstwoord en wordt het routeboek uitgelegd, waarna de deelnemende equipes vanaf 10:30 uur van start gaan met tussenpauzes van een halve minuut tussen de equipes. In de startlijst kunt u uw startnummer en starttijdstip opzoeken: https://gallery.mailchimp.com/73f4318fb3623905e537ff6d3/files/Startlijst_E_rally_2016.pdf

Via een route over de mooiste wegen van Flevoland wordt de lunchlocatie bereikt. Daar wordt aandacht besteed aan een windenergieproject.

Na de lunch vervolgen de deelnemers hun route over de mooiste wegen van de Veluwe, om te eindigen op het Europese hoofdkantoor van Tesla in Amsterdam. Na de laatste tijdcontrole wordt er onderscheid gemaakt in Valet-Charging en normaal parkeren bij parkeerplaats van Borchland. De personen die MOETEN laden dienen dit aan te geven bij de laatste Tijdscontrole vlak voor het parkeren. Deze auto’s worden door het Tesla Charging team weer opgeladen naar de laadbehoefte. De afspraak is dat iedereen voldoende capaciteit heeft om tot de volgende Supercharger te komen. Houd hier rekening mee, de laadmogelijkheden zijn dit jaar beperkter dan de afgelopen jaren bij de fabriek in Tilburg.

Veiling

Na een borrel, aansluitend een diner buffet en een bijzonder optreden volgt de veiling ten bate van Justdiggit. Hier zal onze befaamde veilingmeester Bavo Galama de aanwezigen tot royale biedingen op de diverse mooie kavels proberen te verleiden. Niet onbelangrijk: alle veilingitems zijn door onze sponsoren ter beschikking gesteld, de volledige opbrengsten komen ten goede aan Justdiggit. In het veilingboek zijn de veilingkavels beschreven: https://gallery.mailchimp.com/73f4318fb3623905e537ff6d3/files/Veiling_Catalogus_E_rally_2016.pdf

Wij wensen u veel plezier met de E-rally 2016!