Enquete gebruikers elektrisch rijden (student verzoek)

We hebben een verzoek ontvangen van een student aan de HvA Joy Jansen die wij op deze willen manier willen helpen.

Hallo! Allereerst heel erg bedankt dat je een kijkje neemt naar mijn vragenlijst. Voor een opdracht van de minor User Experience Design aan de HvA doe ik onderzoek naar gebruikers van elektrische auto’s. De opdracht bestaat voor een deel uit onderzoek en aan de hand van de conclusies, die ik van de uitkomsten kan maken, zal ik een applicatie ontwerpen voor een opdrachtgever. Alle antwoorden die je kan geven op deze vragen zijn goed, dus je kan niks fout doen! Ik zou je willen vragen om zo eerlijk mogelijk antwoord te geven en als je toevallig toevoegingen hebt of als je antwoord er niet bij staat, of je deze dan alsjeblieft in een extra ruimte zou willen uitleggen. Heel erg bedankt voor het invullen en misschien dat het uiteindelijke product wel een oplossing wordt voor jou! Groetjes, Joy Jansen

Start de enquete