Een Tesla Model S P90DL voor JustDiggIt

Beste EV rijders en EV-aanhangers,

Zoals jullie weten zijn wij met de stichting E-Rally druk bezig met het voorbereiden van alweer de derde editie van de E-Rally op 28 mei 2016. Onze stichting heeft als doelstelling het promoten van elektrisch rijden, waarbij alle opbrengsten van onze evenementen volledig ten goede komen aan een goed doel. Ook deze editie is dat goede doel weer JustDiggIt, dat projecten in verdroogde gebieden uitvoert teneinde deze gebieden weer te vergroenen en verwoestijning te stoppen. Zie www.justdiggit.org voor meer informatie.

Nu heeft onze medeorganisator John Timmer een geweldige ingeving gehad voor een actie waarmee deze twee doelen, promoten van elektrisch rijden en het vergroenen van verwoestijnde gebieden, kunnen worden ondersteund. Begin deze maand is het nieuwe “referral programma” van Tesla van start gegaan. De eigenaar met de meeste referrals in Europa ontvangt een Ludicrous P90D Model S en een VIP-uitnodiging voor twee personen voor het Model 3 onthullingsmoment, inclusief reiskosten en accommodatie.

Ons idee is simpel: wij willen als Stichting E-Rally deze prijs winnen en deze volledig ten goede laten komen aan JustDiggIt. De kans om in je eentje deze prijs te winnen is zo goed als nihil. Indien wij ons met ons allen inzetten maken wij echter wel een reële kans. Dus help ons hiermee!

Wij vragen jullie dus om mee te doen aan het aanbrengen van nieuwe kopers en daarbij “onze” referral code te gebruiken. Dat is dan die van Hans Noordsij, die dit jaar ook meedoet aan de organisatie van de E-Rally. Hans belooft plechtig (en dat wordt in een overeenkomst vastgelegd ) dat hij alle prijzen die met zijn referral code binnen worden gehaald volledig zal doneren aan JustDiggIt.

Zijn referral code is http://ts.la/hans7416

Ons lijkt dit idee een goede kans van slagen hebben. De actie is volledig in overeenstemming met de doelstellingen van onze Stichting en ook met die van Tesla (wij winnen immers alleen als wij ook daadwerkelijk veel nieuwe referrals binnen halen!). Wij willen jullie dus vragen om gebruik te maken van bovenstaande code. Feedback op deze actie alsmede jullie successen en meer slimme ideeën om deze actie te winnen worden op prijs gesteld!

Het E-Rally team 2016:
Hans Engelbrecht
Seth van der Meer
Hans Noordsij
Daniel Santurio González
John Timmer
Ton van Boven
Sander Verschuur
Paul Willemsen