E-Rally 2016 update

De startlocatie van de E-rally dit jaar zijn de Tesla Superchargers Zwolle. Bij de Tesla Superchargers in Zwolle is een mooi nieuw Van Der Valk hotel te vinden waar we zaterdagochtend verzamelen (en waar een grote groep deelnemers waarschijnlijk al een avond eerder zal verschijnen). Over de finish willen niet meer kwijt dat dit in Amsterdam zal zijn. We zijn onder andere met Gemeente Amsterdam in gesprek voor een mooie foto locatie tijdens de route en mooie locatie voor de finish.

Daarnaast hebben één van de eerdere sponsoren bereid gevonden om zich wederom aan de Stichting E-rally te verbinden. De sponsor zal de komende dagen gepresenteerd worden.

Daarnaast zijn we dit jaar overgestapt op het gebruik van Eventbrite dit vergemakkelijkt voor ons als vrijwilligers het gehele financiële proces. Bij het inschrijven via Eventbrite dient en kan er direct betaald worden en is de factuur per direct beschikbaar. Ook hebben we dit jaar een wijziging doorgevoerd voor inschrijvers die kinderen mee willen brengen. Kinderen van 0-12 jaar zijn gratis mee te nemen tijdens de dag, kinderen van 12 tot 18 jaar zijn de kosten 25,- euro (exclusief btw, exclusief Eventbrite kosten).

Wederom zal de opbrengst van deze editie ten gunste komen van JustDiggit, de afgelopen jaren zijn de opbrengsten bij JustDiggit besteed aan het Amboseli project.