Borchland als sponsor verbonden aan de E-Rally 2016

Borchland, the place to B. heeft zich als sponsor verbonden aan de E-Rally 2016.


Borchland is dé plek voor zakelijke ontmoetingen. Het ruime aanbod van verschillende zalen in combinatie met de goede horecafaciliteiten biedt vele mogelijkheden. Van kleine vergaderingen, workshops, congressen tot grote evenementen, wellicht aangevuld met een golfclinic, wij staan voor u klaar! Maar ook voor ontspanning is Borchland the place to B. Een multifunctioneel sportcomplex met een prachtige 9 holes golfbaan (Golfclub Amstelborgh) en een ruime driving range. Maar daarnaast kun je bij Borchland ook terecht voor zaalvoetbal en zaalhockey, een gezellige avondje bowlen of een uitdaging in Squashclub Borchland.
En steeds meer mensen die een concert of wedstrijd bezoeken in het Ziggo Dome, HMH of Amsterdam Arena parkeren op de ruime parkeerplaats met meer dan 1.200 plekken en maken gebruik van één van de speciale arrangementen. En niet onbelangrijk goed bereikbaar: gelegen langs de A2 op slechts een steenworp afstand van de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome.

Stichting E-Rally dankt sponsor Borchland voor het vertrouwen in de organisatie en de ondersteuning richting JustDiggit en de Nagafoundation.

Meer informatie over Borchland is te vinden op http://www.borchland.nl/